Familjeutflykten till Tärnö

Klockan 10.00 i söndags steg vi ombord på båten som tog oss till Tärnö. 8 vuxna och fem barn. Efter en solig och fin båtresa kom vi välbehållna fram till ön. Barn med föräldrar tog sig upp på Drakberget, för att leta efter drakar, medan vi andra gick upp till fyren för att sitta där och fika, och titta på utsikten. Johan och Stefan vandrade iväg för att inventera växter. Barnfamiljerna fikade på stranden och tog sig därefter ned till båtbryggan, beväpnade med håvar för att fånga småfisk. Några av oss, det vill säga jag, gick till kiosken för att köpa glass, medan andra, det vill säga Aziz, vilade i skuggan av ett parasoll.

Båtresan hem var lite gungig, och några som stod ute blev översköljda av vatten – med inte jag som satt inne – så det gjorde inget.

fika paus fiske med håv
fika på berget Tärnö

Varma sommarhälsningar Eva

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.