27 september Guidning av Sternökross

Efter många års stenbrytning på Sternö kommer brytningen att avslutas och en Marina att skapas. Vi får Söndagen den 27 sep kl. 10.00-11.30 en guidning av Sternökrossen innan pumparna stängs av och vattnet börjar att fyllas på i hålorna. Vi besöker de olika täkterna och får en kortfattat genomgång av hur verksamheten sett ut genom åren och hur området skall se ut i framtiden som Marina. En säkerhetsgenomgång görs så vi inte råkar ut för olyckor. Max cirka 30 personer kan av säkerhetsskäl deltaga.

Anmäl er till Göran Mossberg i första hand via e-post goran.mossberg@privat.utfors.se alternativt tel 070-321 36 62.

Plats: Sternökross kl. 10.00.

Samåkning från Körmölleplan kl. 9.45

Ansvarig: Göran Mossberg

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *